2. liga

Cokoliv jiného než zahrát si finále, by byl neúspěch, hlásí Miloslav Kváš z SK Dubí

Hokejbal se rozjel už i na regionální úrovni. Dnes vám přinášíme rozhovor s hráčem SK Dubí, Miloslavem Kvášem, který zhodnotil předchozí odehrané zápasy i své výkony a prozradil nám ambice svého celku do letošní sezóny.

Jsem šťastný za každý takový výkon a přínos,

2. ligu – Čechy Sever jste začali vítězně s B-týmem Elby DDM Ústí nad Labem. Jak zpětně hodnotíte 1. zápas sezóny?

Zápas se nám velmi povedl a já osobně jsem vždy zvědavý, jak se Elba B sezónu po sezóně bude měnit. Jsou to mladí kluci, kteří sbírají zkušenosti. Je škoda, že místo hraní hokejbalu a rozvíjení svých dovedností kladli největší důraz na tvrdost v osobních soubojích, někdy až zbytečně moc.

2. zápas odehrál váš tým s Ještěry Ústí nad Labem. Utkání skončilo 3:5 z vašeho pohledu. Vy jste se zápasu nezúčastnil. Proč jste do zápasu nenastoupil? Případně, jestli víte, jak utkání probíhalo, mohli byste nám něco říci?

Do druhého zápasu jsem nemohl nastoupit kvůli oslavě svatby našich přátel. Nějaké informace o utkání mám, ale nebylo by férové utkání hodnotit, když jsem ho neviděl na vlastní oči.

V jednom odehraném zápase jste posbíral 6 kanadských bodů (3 branky a 3 asistence). Jak jste byl spokojený se svým výkonem?

Jsem šťastný za každý takový výkon a přínos, když se to povede. Jsem rád, když se nám daří a hru si užíváme, to je to, co nás na tom sportu baví.


Osobní cíle před sezónou si nedávám

S jakým očekáváním jste s mužstvem vstoupili do nového ročníku? S jakým výsledkem budete spokojení?

Samozřejmě po loňském roce, kdy jsme prohráli až v pátém finále, chceme toto minimálně zopakovat. To znamená, že cokoliv jiného než zahrát si finále, by byl z mého pohledu neúspěch.

Jaké jsou vaše osobní cíle pro letošní sezónu?

Osobní cíle před sezónou si nedávám už od doby, co jsem přišel do Dubí. Máme ten cíl společný, a tím je titul ve 2. lize.