Regiony

Nová éra regionálního hokejbalového zpravodajství: Vše na jednom místě!

Českomoravský svaz hokejbalu (ČMSHb) přichází s významnou změnou v oblasti regionálního zpravodajství. Veškeré novinky a články z regionů Morava Sever, Morava Jih, Čechy Sever, Čechy Západ, Čechy Jih, Čechy Střed a Čechy Východ budou nyní publikovány na hlavním webu hokejbal.cz.


Články z 2. Lig nově na hokejbal.cz

Od září 2024 přináší ČMSHb zásadní změnu ve způsobu informování o regionálním dění. Veškeré regionální články a rozhovory týkající se hokejbalu v regionálních svazech RSHb Morava Sever, Morava Jih, Čechy Sever, Čechy Západ, Čechy Jih, Čechy Střed a Čechy Východ budou nově vycházet na hokejbal.cz. Tento krok sjednocuje zpravodajství ČMSHb a všech RSHb a zajišťuje, že všechny důležité informace budou na jednom místě. To vše usnadní přístup k novinkám nejen pro hráče, trenéry a funkcionáře z regionů, ale také pro všechny jejich fanoušky. Na hlavním webu najdete nejen články o 2. Ligách, ale i rozhovory z regionů a další zajímavé informace.

Změna se týká především pokrytí 2. Lig. Regionální soutěž budou výsledkově evidované stále na webech regionů, avšak se o nich bude informovat i na hlavním webu. Je však důležité zdůraznit, že oficiální stránky regionálních svazů se neruší. Tyto weby budou nadále poskytovat výsledky zápasů, tabulky a další důležité usnesení týkající se fungování jednotlivých regionálních svazů. Tímto způsobem zůstane zachována kontinuita informací pro všechny, kteří sledují regionální hokejbalové soutěže.

Tato změna představuje významný krok směrem k modernizaci hokejbalového zpravodajství a lepší dostupnosti informací pro fanoušky po celé republice. Přidejte si hokejbal.cz mezi své oblíbené stránky a mějte všechny důležité informace z regionů na dosah ruky! Tento krok představuje velký přínos pro všechny, kdo se o hokejbal zajímají, a posiluje pozici webu hokejbal.cz jako centrálního zdroje všech informací o tomto sportu v České republice.

Co všechno na hokejbal.cz najdete?

• Dosavadní zpravodajství z nejvyšších tuzemských soutěží

• Dosavadní zpravodajství o mládeži ČMSHb

• Dosavadní zpravodajství o hokejbalových reprezentacích a dalších dílčích tématech

• Nově regionální zpravodajství – 2. Lig ze všech regionů, oblastní soutěže a další regionální zajímavosti


Tabulka Oblastní liga - Čechy Sever

POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1
HBC Black&White...
0 0:0 0
2
HbC Kings Teplice
0 0:0 0
3
HBC Orlík Ústí...
0 0:0 0
4
HSÚ Foreads Ústí...
0 0:0 0
5
HBC Coma Team
0 0:0 0
6
HSÚ Pivní...
0 0:0 0
7
HSÚ Sharks...
0 0:0 0
8
SHC Warriors Chlumec
0 0:0 0
9
SK Dubí B
0 0:0 0
10
TJ Baník Meziboří
0 0:0 0
11
Wolves Chomutov B
0 0:0 0