MS Liberec 2023

Fanoušci pozor! Zažijte mistrovství světa v Liberci jako VIP!

Mistrovství světa v hokejbale juniorů a juniorek se odehraje ve Svijanské Aréně a v Home Credit Aréně v  Liberci. Kdo získá titul mistrů a mistryň světa? U toho nesmíte chybět ani Vy! Pořiďte si VIP vstupenku a zažijte světový šampionát v tom nejlepším komfortu!

Světový mládežnický hokejbal přichází do Liberce. Mistrovství světa v hokejbale juniorů a juniorek se odehraje ve Svijanské Aréně a v Home Credit Aréně v Liberci. Kdo získá titul mistrů a mistryň světa? U toho nesmíte chybět ani Vy! Chcete zažít tuto jedinečnou atmosféru v exkluzivním prostředí VIP patra v Home Credit Areně? Sledujte finálové zápasy v jednom či více dnech, a to 30. 6., 1.7. a 2.7. 2023.

Nabízíme vám VIP zážitek hned v několika podobách. Zakupte vstupenku na VIP Public Tribunu nebo se pohodlně usaďte s rodinou či přáteli u VIP Public Table pro 4 osoby. Bližší informace naleznete ZDE.

Můžete také využít pronájem VIP Public Skyboxu pro až 20 osob. Využijte tak neobvyklou nabídku a jistota přepychového prožití sportovní události je zaručena. Tento VIP zážitek na sportovní událost Mistrovství světa v hokejbale juniorů a juniorek pořídíte za cenu 1 500 Kč za osobu a jeho součástí je:

  • Vstupenka na akci do Skyboxu ve 3NP Home Credit Areny
  • Přístup do Skyboxu přes VIP Vstup A3
  • Parkování pro 4 osobní automobily na VIP parkingu na jeden skybox
  • Nápoje přímo ve Skyboxu (fakturace dle skutečné spotřeby)
  • Možnost objednání cateringu formou alá carte přímo do SKyboxu (fakturace dle skutečné spotřeby)
  • Podmínkou pronájmu je obsazenost minimálně 80 % z kapacity Skyboxu. Máte zájem či podrobnější dotazy k této nabídce?

Kontaktujte nás na e-mailu: matulova@homecreditarena.cz nebo na tel. čísle: +420 608 114 403.



VIP místa v liberecké Home Credit Areně nabízí ten nejlepší komfort a viditelnost sportovních klání. Český hokejbal má tu čest, být součástí mistrovství světa právě v této krásné hale! Zdroj fotek: Home Credit Arena.


Fotogalerie: