MS Liberec 2023

CENTRUM BABYLON podporuje pohyb a sportování dětí. „Podpořit MS bylo jasnou záležitostí,“ zdůrazňuje Michael Smrž.

CENTRUM BABYLON podporuje světový šampionát juniorů a juniorek v Liberci z pozice jednoho z generálních partnerů. O fantastických službách celého centra se v rozhovoru rozpovídal zástupce generálního ředitele Michael Smrž, jenž osobně má k hokejbalu velice blízko.

Dorazte do Liberce fandit českým hokejbalistům a užijte si kupu volnočasové zábavy v CENTRUM BABYLON!

Pane Inženýre, proč jste se s Centrem Babylon rozhodli podpořit juniorské Mistrovství světa v hokejbale, které se uskuteční 28. 6. – 6. 7. 2023 v Liberci?

Jedná se o mistrovství světa, což je samo o sobě prestižní akcí, mnoho subjektů sponzoruje hlavně fotbal a hokej, nicméně za nás si i další sporty zaslouží podporu, hlavně když se jedná o aktivity pro děti a mládež. Celkově CENTRUM BABYLON podporuje pohybový rozvoj u dětí a sportování tam zcela jistě patří.

Věříte, že Centrum Babylon potěší všechny hosty, kteří si přijedou užít top světový hokejbal do Liberce a Vašeho hotelu? Na co všechno se návštěvníci vašeho centra mohou těšit?

Určitě v to věříme, CENTRUM BABYLON totiž nabízí širokou škálu různých služeb, své si zde najdou všechny věkové kategorie. Ať už je to nabídka restaurací, či možnost si vybrat mezi aktivní zábavou, nebo odpočinkem. Návštěvníci mohou vyzkoušet naše WELLNESS CENTRUM, které je jedno z největších v ČR (rozkládá se na cca 1000 m2), nebo některé z našich středisek zábavy, jako je Aquapark, Funpark atd. Doporučím i možnost ubytování, které nabízíme v několika variantách, zmíním například ubytování s neomezeným vstupem do našeho WELLNESS CENTRA, případně ubytování se zábavou, kde máte krom snídaně v ceně i vstupy do našich středisek zábavy (Aquapark, Lunapark, Funpark, iQPark, iQLandia, Zrcadlový labyrint a Liberecká Zoo).


Každý z nás běhal v dětském věku s hokejkou za míčkem.

Čím vším je Centrum Babylon jedinečné pro rodiny s dětmi, které vyrazí za svými hokejbalovými hrdiny do Liberce a využijí vašich služeb a zábavy?

CENTRUM BABYLON je unikátní hlavně v tom, že tu naleznete možnosti vyžití pro celou rodinu a děti všech věkových kategorií. V loňském roce jsme např. otevřeli Funpark, které je nyní naším nejnavštěvovanějším střediskem, a nesmím zapomenout na náš Aquapark, který byl první svého druhu v ČR, a který rozhodně stojí za návštěvu. Hlavní atrakce jsem už jmenoval, nicméně máme i další možnosti ke společným aktivitám, jako je například bowling, nebo náš nově zrekonstruovaný laser game.

Co pro Vás osobně sport jako takový znamená? A setkal jste se už někdy s hokejbalem naživo?

Myslím si, že spousta z nás v dětském věku běhalo za míčkem s hokejkou někde v okolí domu. (úsměv) Osobně mám k hokejbalu docela blízko, protože synovec, kterému je nyní 7 let, začal v loňském roce hrát za tým libereckých Lišek, které vznikly teprve v roce 2017. Byl jsem s ním na několika turnajích, naposledy v neděli 11. 6. v Pardubicích v Enteria Aréně. Navíc máme v rodině ještě jednoho hokejbalistu, konkrétně tedy ze strany manželky, a to Honzu Bílého, který byl na loňském mistrovství kapitánem českého týmu.


Nejnavštěvovanějším místem v CENTRUM BABYLON je aktuálně Funpark, kde se děti maximálně pobaví a vyřádí.

Wellnes Hotel Babylon? Relaxace, ale také aktivní zábava!

V Liberci je dost populární lední hokej, ale věříte, že si občané města užijí i hokejbal? Jedná se o jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v České republice!

Věřím že ano, před dvěma týdny proběhlo exhibiční utkání mezi hokejbalovou reprezentací do 23 let a Bílými Tygry Liberec – lidí se tam sešlo docela hodně. Navíc jak jsem zmiňoval výše – jedná se o MS, což samo o sobě určitě návštěvníky přiláká, mám zkušenost i z dětských turnajů, kde o fanoušky není nouze.

Jakými slovy byste pozval fanoušky nejen hokejbalu, ale celkově sportu do Liberce na MS v hokejbale a do Vašeho Centra?

Chcete si užít netradiční zážitek spojený s možností fandit naší reprezentaci na MS? Přijeďte v termínu 28. 6. - 6. 7. 2023 do Liberce a využijte služeb CENTRA BABYLON, či nabídku ubytování ve WELLNESS HOTELU BABYLON, nejen že jsme takřka nadohled od místa konání, navíc můžete po náročném fandění zbytek dne strávit relaxací, nebo s dětmi aktivní zábavou v našem zábavním centru.