MS Liberec 2023

Reprezentaci čeká před startem šampionátu soustředění. Generální partner MS stál u zrodu tohoto kempu

Už jen několik dní zbývá do zahájení Mistrovství světa ISBHF v Liberci a proto naše reprezentace hráčů do 20 a 23 let připravila soustředění pro vyladění formy.

Dvoudenní setkání proběhne v prostorách turnovské Maškovy zahrady, kdy se pod tímto poetickým názvem skrývá moderní venkovní i vnitřní sportovně-relaxační areál.

V jedné lokalitě se potkává venkovní koupaliště, skate park, inline dráha a hřiště s umělým povrchem – to vše v těsné návaznosti na krytý zimní stadion, který je využívaný i mimo bruslařskou sezónu. Stejně jako pod dějištěm hokejbalového MS – Svijanskou a Home Credit Arenou – tak i pod turnovským komplexem je podepsán generální partner mistrovství, stavební společnost SYNER.

Oba multifukční areály se sice liší kapacitou a hlavním zaměřením, ale vedle stejného zhotovitele je také spojuje, že oba již dříve bodovaly v různých stavebních či architektonických soutěžích a získaly stavební „Oscary.“ I proto společnost SYNER věří, že kvalitní zázemí přispěje k co nejlepším výkonům, aby si mistrovství užili nejen hráči, ale i všichni fanoušci.


Zimní stadion v Turnově bude hostit od neděle 25. června finální soustředění reprezentací hráčů do 20 a 23 let před Mistrovstvím světa v Liberci! Zdroj fotky: ZS Turnov (wikipedie).



Fotogalerie: