MS Liberec 2023

Petr Syrovátko ml. ze Syner: Jsme pyšný generální partner a budeme fandit našim

Úvodní buly na federálním derby Česko - Slovensko na mistrovství světa světa do 20 let, které se hrálo na hlavní ploše v Home Credit Areně, vhodil zástupce generálního partnera společnosti Syner Petr Syrovátko mladší.

Přišlo nám unikátní mít možnost v Home Credit Areně pořádat mistrovství světa v hokejbale juniorů

„Hokejbal vnímáme jako významný doplněk ledního hokeje u nás. Přišlo nám unikátní mít možnost v Home Credit Areně pořádat mistrovství světa v hokejbale juniorů. Je to akce, která se nekoná každý rok a bylo logické, aby firma našeho významu, velikosti a rozsahu v libereckém regionu podpořila tuto mezinárodní událost. Jsme pyšní, že jako Syner můžeme být generálním partnerem celé akce a budeme fandit našim,” uvedl během česko-slovenského souboje.

Hokejbal na takové úrovni se v Home Credit Areně v Liberci hraje poprvé. „Hrál jsem jako kluk lední hokej, později jsem hrál florbal a hokejbal byl pro mě něco jako hokej v suché letní přípravě. Sleduji ho spíše pasivně v televizi,” popsal svůj vztah k tomuto sportu zástupce Syneru.

Zároveň pozval všechny fanoušky, aby v co největším počtu mistrovství světa navštívili. Od pátku se po tři dny bude kromě obou hřišť ve Svijanské Aréně hrát i v hlavní Home Credit Areně, celý šampionát končí až ve čtvrtek 6. července. „Česká reprezentace bude patřit k favoritům ve všech kategoriích, kluci i holky budou muset fárat, protože na mistrovství světa není slabých soupeřů. Potřebují co největší podporu fanoušků a doufám, že na předávání medailí v neděli budu mít tu čest je předávat našim,” dodal na závěr Petr Syrovátko mladší.

Petr Syrovátko ml. a další účastníci zápasu ČR U20 vs. SR U20 Zdroj fotky: Facebook liberec2023.