CTM a HCŽ

Odstartoval první z letních campů

Během léta je na programu hned pětice letních campů, a v sobotu 13. 7. odstartoval první z nich. Celkem osmasedmdesát dětí se sešlo na zimním stadionu v České Třebové. Na hráče do třinácti let čeká náročný program, který zahrnuje hokejbalovou i kondiční přípravu.

Sobotní program byl spíše na rozkoukání, trenéři si připravili společný kondiční trénink zaměřený na týmové soutěže, na hřišti pak začali herními činnostmi jednotlivce. Neděle už přinesla čtyři tréninkové jednotky pro každého účastníka. Na dvou kondičních trénincích si děti procvičily atletickou abecedu, rychlostní a frekvenční cvičení. Mladší hráči si procvičovali vedení míčku a starší hokejbalisté měli trénink po stanovištích, kde i oni pilovali HČJ s jednoduchou střelbou a clonou.


Stojí to více úsilí, je překvapená Nikola Šlemarová

Kdy jste dostala nabídku trénovat na CTM a přijala jste ji hned?

Nabídku jsem dostala po trénování na výběrovém campu kategorie U14 v Berouně. Samozřejmě jsem za nabídku byla vděčná, a i proto jsem ji přijala ihned.

Jste trenérkou na hřišti, jaká je zatím práce s nejmladšími chlapci?

Kluci jsou šikovní, těžší je udržet jejich pozornost. Dokážou zvládnout i složitá cvičení, ale stojí to více úsilí, než bych u této kategorie očekávala.

Trénujete i v klubu? Je tady práce rozdílná?

V klubu trénuji již několik let. V Berouně jsem u kategorie dívek U13, což je od chlapců samozřejmě velký rozdíl.

Na co se na hřišti zaměřujete? Jaká je jejich náplň?

Každý hráč je na jiné herní úrovni, proto jsme zaměření na jejich všestranný osobní rozvoj. Práce s holí, kreativita a spolupráce je nedílnou součástí.

SOBOTNÍ FOTOGALERIE

NEDĚLNÍ FOTOGALERIE