Charitativní akce

Vydražte si dres a kraťasy českých hráčů a hráček na MS ve Švýcarsku! Aukce trvá do 29. 7.

Z nedávného Mistrovství světa ve Švýcarsku si mužská i ženská reprezentace přivezla stříbro a vy teď máte možnost získat jejich zápasové dresy a kraťasy! Mužské komplety jsou v aukci nabízené v bílé variantě, ženské v červené. Výtěžek půjde na podporu Janičky Baloušové a Elišky Novotné.

Vydražte si reprezentační komplety a podpořte nemocné děti

Čeští reprezentanti i reprezentantky vybojovali na Mistrovství světa ve Vispu a Raronu stříbrné medaile a stali se tak vicemistry světa. Muži v základní skupině neprohráli žádné utkání a skvělou formu si přenesli také do vyřazovací části. Tam prošli až do finále, kde podlehli Kanadě ve druhém prodloužení. Výborně se na šampionátu představily také ženy, které ve skupině těsně nestačily jen na Spojené státy americké, které je porazily i v souboji o titul.

Zápasové dresy a kraťasy obou reprezentací máte možnost vydražit v aukci, která probíhá do 29. 7. 2024. Finanční výtěžek podpoří malou Janičku Baloušovou a Elišku Novotnou. Janičce byl ve třech letech diagnostikován autismus a těžká mentální retardace, zatímco Eliška trpí vzácným genetickým onemocněním. Oběma dívkám je potřeba pomoci při každodenních činnostech.

Více informací o Janičce zde.

Více informací o Elišce zde.

>>AUKCE ŽENSKÝCH REPREZENTAČNÍCH KOMPLETŮ<<