Mládež

Bendy láká k hokejbalu další děti! Do projektu je aktuálně zapojeno téměř 250 školských zařízení

Projekt Školní set běží již delší dobu, ale ČMSHb se ho snaží stále rozvíjet. Také proto vznikl v letošním roce facebookový profil maskota Bendyho, který se snaží přilákat k hokejbalu nové děti a rozšiřuje povědomí o tomto sportu.

Projekt Školní set má za úkol dostat do základních a mateřských škol hokejbalové vybavení v podobě holí, míčků a mini branek na hokejbal. Díky tomu se více dětí seznámí s tímto sportem a věříme, že je k němu také přiláká. Aktuálně je zapojeno téměř 250 školských zařízení z celé České republiky, kde už se děti prohánějí za oranžovým míčkem.


Cílem nové facebookové stránky je informovat o dalších hokejbalových zajímavostech a postupně budou pro děti připravovány různé soutěže. Jako první dostaly za úkol mateřské školy nakreslit našeho maskota a přišlo nám velké množství povedených portrétů.

Pokud máte i vy zájem zapojit nějakou mateřskou či základní školu, informujte je o našem projektu a možnosti zapojení. Na jaře totiž poputují Školní sety do dalších zařízení a Vámi vybraná škola může být mezi nimi. Náborových projektů pro školy je však mnohem více, další naleznete na webu ČMSHb.

>>STAŇ SE FANOUŠKEM STRÁNKY A POMOŽ ROZVOJI HOKEJBALU<<