Mládež

Juniorští vicemistři proti týmu bez bodu. I derby mladíků sledujte na TVCOM!

S blížícím se koncem podzimní části Juniorské extraligy naše redakce zařadila do svého plánu také živé přenosy prostřednictvím internetové televize TVCOM právě i z této kategorie.

Pozice favorita je tentokrát neotřesitelná

Souboj juniorských Mečounů a juniorských Šneků má jednoznačného favorita v domácích. Loňští vicemistři se sice pohybují zatím v úplně jiných vodách, než se jim to dařilo v minulé sezoně hlavně v play off, ale i tak v sobotu budou s velkou pravděpodobností diktovat tempo hry. Juniorka Dobřan se totiž v letošní sezoně zatím hledá, na svém kontě navíc nemá ani jeden vybojovaný bod, a to také kvůli své nízké produktivitě - z jedenácti úvodních duelů se prosadila pouze osmkrát, a proto jí patří poslední místo v tabulce.

Plzenští mají na kontě pět výher a sedm proher, v součtu je to řadí o čtyři pozice v tabulce výše, tedy na pozici devátou. Jejich sobotní jednoznačná role však občas může být i trochu svazující a pokud rádi sledujete i zajímavá klání juniorů, určitě byste si neměli nechat ujít to sobotní. Živý přenos na TVCOM startujeme úderem 14. hodiny!