Mládež

Obhájce juniorského titulu v živém přenosu! Potvrdí Ústí formu proti Hradci?

V rámci přenosů na internetové televizi TVCOM jsme minulý týden v Letohradě zařadili poprvé živý přenos také v rámci Juniorské extraligy. A o nadcházející sobotě učiníme tak znovu!

Domácí v jasné roli favorita

Junioři Elby si zatím letošní ročník mohou pochvalovat. A možná i více než to, jelikož právě Severočeši letos obhajují titul z minulé sezony a tato pozice není v žádném sportu vůbec jednoduchou. Ústeckým ale momentálně patří po jedenácti odehraných kolech skvělé druhé místo! Třetí Letohrad s jedním bodem ve ztrátě sice má odehráno o utkání méně, kdybychom ho ale nepočítali ani v další statistice, tak to jsou právě hráči Elby, kteří jsou směrem dopředu nejproduktivnější. Za zmiňovaný počet zápasů se totiž trefili už čtyřiapadesátkrát!

Východočeši mohou a potřebovali by překvapit

Hradečtí mají za sebou také jedenáct úvodním kol, tak jako jejich sobotní soupeř ale rozhodně úspěšní nejsou. Piráti totiž mají na kontě o jedenáct bodů méně, tedy čtrnáct, se kterými jim patří až deváté místo. Tato část tabulky je však taktéž hodně vyrovnaná, takže Hradec může v případě sobotního vítězství klidně pomýšlet i na posun o dvě pozice nahoru. Oba celky tak budou hrát o hodně důležitý bodový přísun!