Mládež

Jihlava hostila svůj historicky největší turnaj přípravek na Vysočině!

Historicky největší turnaj přípravek na Vysočině hostil sportovní klub Jihlava. Akce se uskutečnila minulou sobotu 2. listopadu na hokejbalovém hřišti Jihlavy pod autobusovým nádražím. Hokejbalisté z Jihlavy se poměřili se svými vrstevníky z Poličky, Brna, Kyjova, Heřmanova Městce a Pardubic.

V České republice se magickým tempem rozšiřuje práce s mládeží. Nadaní hokejbalisté potřebují hlavně zápasové vytížení plné sportovní zábavy, což v Jihlavě maximálně splnili. „Pro nás to byla zase nová zkušenost. Takový velký turnaj jsme tu pořádali po dlouhých letech podruhé. Hodně nám pomohl Martin Komárek a také chlapi A týmu, kteří se starali o provoz občerstvení. Myslím, že se nám akce vydařila a věřím, že všichni účastníci odjížděli zpátky domů spokojeni,“ hodnotil turnaj trenér mládeže Jiří Herman.

Pořadatelům byla největší odměnou nefalšovaná dětská radost ze vstřelených branek. Krátký sestřih z turnaje od Pavla Křivana můžete už nyní shlédnout na YouTube kanále SKJ_TV. Kromě průřezu několika zápasy v něm najdete rozhovory s jihlavskými benjamínky, nebo shrnutí turnaje od jejich trenéra!