ČMSHb

Staň se Hokejbalovým Expertem! Soutěžte v rámci oslav 30. výročí Českomoravského svazu hokejbalu

Soutěž Hokejbalový Expert probíhá k 30. výročí založení ČMSHb od 18. do 26. dubna 2020 a je rozdělena do tří soutěžních kol. Účastnit se jí může kdokoli na základě absolvování interaktivního testu, který obsahuje v každém kole 10 náhodně generovaných otázek s hokejbalovou tématikou.

Soutěžte pod odkazem ZDE!

Zařazení do slosování jednotlivých soutěžních kol

Do slosování v rámci jednotlivých soutěžních kol bude zařazen každý, kdo řádně vyplní požadované údaje (jméno, příjmení a e-mailovou adresu) a absolvuje test v daném kole alespoň na 70 % (7 správně zodpovězených otázek z 10). Pokud odpoví na 90 % otázek správně, bude jeho jméno zařazeno do slosování dvakrát, pokud test bude bez chyby na 100 %, bude do daného slosování zařazen třikrát.

Do slosování o celkového vítěze soutěže bude zařazen každý, kdo ve všech třech soutěžních kolech vyplní soutěžní test na 100%.

Test je aplikací ihned vyhodnocen a špatně zodpovězené otázky Vám přijdou na Vámi zadanou e-mailovou adresu. Pokud tedy nedosáhnete stanovené hranice na první pokus, můžete to zkusit znovu. Počet pokusů v daném soutěžním kole není omezen.

Soutěžní kola a jednotlivé výhry

Soutěž Hokejbalový Expert je rozdělena do tří soutěžních kol, přičemž každé z těchto kol trvá 3 dny.


• 1. kolo: 18.4. - 20.4.2020
• 2. kolo: 21.4. - 23.4.2020
• 3. kolo: 24.4. - 26.4.2020

Ceny pro jednotlivá kola (všechny tři ceny jsou pro každé kolo stejné):

• 1. cena - Dres hokejbalové reprezentace ČR
• 2. cena - Tričko Czech Ball Hockey Team
• 3. cena - Reklamní předměty ČMSHb

Vítězové jednotlivých kol budou vyhlášeni vždy den po ukončení soutěžního kola do 20:00 na facebookovém profilu Českomoravského svazu hokejbalu (@cesky.hokejbal) a na stránce soutez.hokejbal.cz 

V rámci daného kola má každý účastník šanci vyhrát vždy pouze jednu cenu, v případě, že je zařazen do slosování vícekrát a bude vylosován podruhé (potřetí), vyhrává vždy výše postavenou cenu. Pokud by tuto cenu získal už v předchozím kole soutěže, automaticky získává cenu nejbližší vyšší (případně nižší, pokud již vyhrál hlavní cenu v předchozím kole).

Celkový vítěz soutěže

Po skončení posledního kola bude vylosován celkový vítěz soutěže, který získá titul Hokejbalový Expert. Do slosování o celkového vítěze soutěže bude zařazen každý, kdo ve všech třech soutěžních kolech vyplní soutěžní test na 100%.


Ceny pro celkového vítěze

• Skleněná plaketa Hokejbalový Expert 2020
• Dres hokejbalové reprezentace ČR
• Tričko Czech Ball Hockey Team
• Reklamní předměty ČMSHb

Celkový vítěz bude vyhlášen 27.4.2020

Informace k soutěžnímu testu


Soutěžní test se v každém kole skládá z náhodně vylosovaných 10 otázek, každé kolo je zaměřeno na jednotlivý okruh otázek (první kolo reprezentace ČR, druhé kolo klubová scéna, třetí kolo české hokejbalové osobnosti).


U každé otázky je nastaven časový limit. V případě, že tento limit přetáhnete, test se automaticky přepne na další otázku bez možnosti vrácení. V případě, že odpovíte na otázku před vypršením časového limitu a chcete pokračovat k otázce následující, stačí pouze kliknout na příslušné tlačítko – „Další otázka“.

Pořadí odpovědí u jednotlivých otázek se libovolně mění, výběr stejného písmena jako odpovědi u stejné otázky nemusí být ten správný. Po zodpovězení poslední desáté otázky je Váš test ihned vyhodnocen. Protokol z testu Vám vzápětí přijde na Vámi zadaný e-mail, kde se kromě výsledku dozvíte i Vaše špatně zodpovězené otázky.

Vstupem do soutěže souhlasíte se zpracováním a evidencí vyplněných osobních údajů pro účely Českomoravského svazu hokejbalu. Tyto údaje budou použity pouze pro tuto soutěž a pro případné vyhlášení vítězů v době jejího konání. Osobní údaje (jméno, příjmení a e-mail) nebudou poskytnuty třetí osobě.

Soutěž je pořádána ve spolupráci s Technickou komisí ČMSHb.