ČMSHb

Sleva 25%! Vybavte se novými outfity na jaro a léto, které dodají energii vám i vašemu šatníku

Zkraje letošního roku se Českomoravskému svazu hokejbalu podařilo v rámci oslav 30. výročí od svého založení navázat nové partnerství se společností Koutný Prostějov! Elegantní společenský i volnočasový oděv tak mohou mít registrovaní hokejbalisté prakticky za hubičku. Využijte 25% slevu na vše!

Po skončení akce speciální slevy jen pro hokejbalisty!

Partner Českomoravského svazu hokejbalu Koutný Prostějov v době pandemie koronaviru všem nabízí 25% slevu na nákup nové kolekce! Již od pondělí 27. dubna se otevřely kamenné prodejny v Českých Budějovicích, Ostravě a Prostějově. Sleva 25% platí na veškeré zboží na prodejně od 27.4. do 17.5. Přijďte si ke Koutnému vybrat nové outfity na jaro/léto, které dodají energii vám i vašemu šatníku!


Kromě klasiky u Koutného seženete i světlejší barvy, které jsou nyní trendy. Ve střizích dominují vyštíhlené střihy, ale partner hokejbalu nabízí i střihy volnější, aby se u něj mohl obléci opravdu každý. V teplejších dnech Vám přijdou vhod basic trička, vzdušné bavlněné kalhoty a bavlněné šortky v módních barvách a plno dalšího zboží…

Sleva platí na obleky, saka, košile, trička, kalhoty, svetry, ponožky a zkrátka na veškeré zboží na prodejně.

Prodejny najdete ZDE!