CTM a HCŽ

Den první | Camp talentované mládeže U13 odstartoval dalším ročníkem

V neděli 16. 7. odstartoval šňůru campů camp do třinácti let, na camp v letošním roce dorazilo k osmdesátce hráčů a brankářů. Letošní sedmnáctý ročník CTM U13 má mezi sebou plno nových tváří jak mezi hráči, tak trenéry.

Hráči zavítali na třebovský zimní stadion v neděli po obědě a trenéři si pro ně přichystali hned dvě tréninkové jednotky. Ondřej Almaši a Jakub Mokříž si pro hráče připravili úvodní kondiční tréninkovou jednotku, kdy se hráči po čtrnácti dnech prázdnin nastartovali do tréninkového tempa. Na hráče však nečekala žádná hrůza, naopak trénink byl plných her a zaměřoval se na cviky, se kterými se budou mladí hokejbalisté potkávat v průběhu celého týdne. Po krátké pauze následovala tréninková jednotka se zaměřením na práci s holí a seznámení se s povrchem. Mnozí z hráčů si však povrch osahali velmi rychle.


Ve večerní části, která se během prvního dne nesla v organizačním duchu, čekala na hráče večeře a po ní každý z hráčů obdržel pamětní tričko. Následovalo ubytování a nechyběl ani večerní pobyt na venkovním hřišti. Kluci si zahráli různé míčové nebo karetní hry. Po dnešním nabitém dnu už je čekala jen večerka a nabírání sil do dalšího dne plného hokejbalu.

FOTOGALERIE Z PRVNÍHO DNE