CTM a HCŽ

Den čtvrtý | Středeční den patřil hokejbalovému turnaji a dovednostním soutěžím

Odpočinkový den si všichni užili, nechyběl turnaj v hokejbalu a fotbalu. Hráči si také vyzkoušeli dovednostní soutěže a týmovou hru, boj o vlajku.

Středeční den na CTM již tradičně patřil odpočinkovému programu. Hráče však nečekalo žádné válení na pokojích nebo koupališti. V ranním bloku se postupně vystřídali na fotbalovém turnaji, týmové hře, boji o vlajku, nechybělo ani přetahování s lanem, kopání bláznivé penalty či skok do dálky.


Během dne mají hráči dostatečný příjem jak tekutin, tak ovoce, kterého se během celého campu sní opravdu velké množství. Trenéři poctivě krájí a připravují a i oni mají rozhodně o zábavu postaráno.


V odpoledním bloku přišel na řadu hokejbalový turnaj ve formátu 3+1. V mladší skupině vyhrál bílý tým, starší skupinu ovládl žlutý tým. Všichni hráči i brankáři se během celého turnaje snažili a čerpali z nově nabytých dovedností na CTM. Večerní program byl trochu volnější. Nechyběl pobyt venku, regenerace ve vířivce nebo hraní deskových her. Při večerní poradě se hráči také dočkali tomboly o zajímavé ceny. Poté už na hráče čekala jen večerka a spánek, aby nabrali síly do dalšího dne. Čeká je totiž opět další porce tréninků jak na hřišti, tak mimo něj. Pro ty, kteří nejsou stále ještě unavení, je možnost si ráno vyzkoušet inline brusle.

FOTOGALERIE ZE ČTVRTÉHO DNE