CTM a HCŽ

CTM | Camp talentované mládeže U16, U18 odstartoval v neděli odpoledne

Tradiční CTM pokračuje i nadále, do České Třebové zavítalo celkem 78 hráčů. Hráči mají za sebou dva náročné dny plné tréninků. Na hřišti i mimo něj. Na všech je vidět chuť na sobě pracovat i přes letní teplé počasí.

Nedělní program obsahoval dvě tréninkové jednotky. V první části si pro hráče trenéři připravili kondiční vstup. Zaměřený byl na základní cviky. Druhá tréninková jednotka byla herní, hráči byli rozděleni do týmů a zahráli si mezi sebou hokejbal 3 na 3. Trenéři sledovali hru, následně došlo k rozdělení do dvou skupin, ve kterých budou hráči pracovat velkou část campu. Večerní program byl organizační. Všichni hráči dostali letošní campová trička.

V neděli odpoledne si hráči zahráli mezi sebou turnaj 3 na 3.

Pondělní den už naplno patřil hokejbalu. Pro hráče byla připravena čtyřfázová příprava. Na hřišti absolvovali tréninkovou jednotku pod vedením Karla Manharta zaměřenou na herní kombinace a zakončení. Během kondiční fáze se hráči zaměřili na komplexní posilování a správné provedení cviků, ve druhé části je čekal úvod do atletické průpravy.

Společná kondiční tréninková jednotka všech účastníků CTM pod vedením kondičních trenérů. 

V podvečer byla pro hráče připravena na regeneraci vířivka.

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE Z PRVNÍCH DNŮ