CTM a HCŽ

CRD | Čtvrtý ročník campu rozvoje dovedností uzavřel šňůru letních hokejbalových campů

Camp rozvoje dovedností je mezi campy nováčkem, který byl před čtyřmi lety přidán jako pokračování velmi oblíbených campu talentované mládeže a hokejbalového campu žen. Každoročně se na campech vystřídá velké množství hráčů, kteří na sobě chtějí pracovat i mimo sezónu.

Hráčky a hráči mají za sebou poslední turnus ze série letních campů. Mnozí se zúčastnili hned několika z nich. Camp rozvoje dovedností odstartoval v sobotu 5. srpna a trval do pátku 11. srpna. Pro hráče byl připraven bohatý program. Byly připraveny tréninky čtyřikrát denně. I přes nepříznivé počasí se snažili trenérky a trenéři připravit co nejzajímavější program. Nechyběl ani tradiční „odpočinkový den“, který ale rozhodně není o žádném polehávání. Pro hráče byl připraven hokejbalový turnaj 3 na 3. V podvečer se pak vypravili do blízkého bazénu, který si hodinu užívali. Večer nechyběla ani oblíbená tombola.


Na kondiční přípravě se trenérky zaměřily na koordinaci celého těla a posilování s vlastní vahou. Nechyběly také cviky na změny směrů a rychlosti. Ve druhé polovině týdně se počasí zlepšilo a účastníci campu se mohli přesunout i do venkovních prostor Litomyšlského sportovního areálu.


Trenéři na hřišti se na hřišti zaměřili z počátku na jednodušší cvičení a postupně přecházeli k těm složitějším. Hráči na ploše byli rozděleni do menších skupin, tak aby s nimi mohli trenéři pracovat co nejindividuálněji. V letošním ročníku byli poprvé přítomni po celou dobu trenéři brankařů, a to hned dva.

Campy se mezi hráčkami, hráči ale také trenérským týmem těší velké oblibě. A tak doufejme, že zájem o ně bude pokračovat i v dalších letech. Info o jednotlivých campech začátkem roku najdete na webu hokejbal.cz


Tým trenérek a trenérů na letošním CRD v Litomyšli. 

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE Z CRD