Mládež

Přihlaste se do náborového projektu „Popadni hokejku a hraj hokejbal?!“

Komise mládeže ČMSHb také v letošním roce vyhlásila projekt „Popadni hokejku a hraj hokejbal?!“, který rozšiřuje populární projekt „První školní den? První trénink hokejbalu!“. Přihlášky do náborového projektu zasílejte do 2. 8. Více informací prozrazuje jeho vedoucí Roman Hnátek.

Letos měníme design letáků a bannerů, novinkou je i mesh banner

Projekt má za cíl uskutečnit nábor mládeže v perspektivním období měsíce září, kdy jdou děti po letních prázdninách do školy. Organizátoři projekt poctivě připravují delší dobu. „Vedení projektu, to je měsíc stresu (úsměv). Snažím se, aby vše klaplo a všichni přihlášení do projektu dostali materiály včas a podle svých požadavků. Během toho měsíce jsem denně dvě až tři hodiny na počítači a telefonu. Osobní aktivity jdou stranou,“ prozrazuje koordinátor náborových projektů Roman Hnátek. „Můj cíl je, aby materiály k projektu měly kluby u sebe nejdéle do 26. 8. 2024 a mohly se věnovat náborům. A k tomu se projekt v komisi mládeže připravuje od nového roku,“ vypráví Hnátek, jakou práci obnáší tento projekt.

Přihlášky je možné posílat od 1. 7. do 2. 8. 2024. „Přijde mi přihláška, musím ji zkontrolovat. Pokud přihláška není úplná nebo jsou nějaké nejasnosti, snažím se kontaktovat zástupce klubu a vše doladit k oboustranné spokojenosti,“ popisuje průběh své práce hlavní organizátor. „Potom udělám výtažek pro grafika, aby to klaplo na první náhled. Po odsouhlasení náhledů tiskových materiálů to jde do výroby a posílá se materiál klubům,“ říká Hnátek, který projekt vede. Jedním z jeho cílů je nabídnout dětem a rodičům pozvání na tréninkové jednotky klubu.

V letošním roce jsou přichystané novinky. „Letos po dvou letech měníme design letáků a bannerů, dále novinkou je mesh banner, kde si klub bude moci vybrat mezi bannerem klasickým nebo mesh bannerem. Výhodou mech banneru je šetrnost k plotům, je totiž prodyšný. Tradičně obměníme vzhled sešitů a dodáme dostatek drobných náborových předmětů,“ doplňuje Roman Hnátek, co nového čeká na letošní zájemce.


Jak se do projektu přihlásit?

Od 1. 7. 2024 do 2. 8. 2024 odešle žadatel o podporu přihlášku do projektu na emailovou adresu: nabory@hokejbal.cz. Žádost o podporu musí být kompletně vyplněna.

V případě konzultace příprav a plánování projektu neváhejte využít kontakt km@hokejbal.cz nebo nabory@hokejbal.cz.

Více informací najdete ZDE.

Důležité kontaktní osoby:

Roman Hnátek - nabory@hokejbal.cz a 773 773 044 (koordinátor náborových projektů)

Martin Komárek - komarek@hokejbal.cz a 773 781 132 (metodika náboru mládeže)

Příklad šablony pro projekt Popadni hokejku a hraj hokejbal pro kluby. Zdroj grafiky: ČMSHb.

Dokumenty ke stažení: