Masters

Klub veteránů zahájil svojí činnost setkáním v Mostě

První setkání i zápasovou zkušenost absolvoval nově vzniklý Klub veteránů českého hokejbalu. V mostecké hale proběhlo o prvním prosincovém víkendu setkání hráčů a také první dva zápasy nově se budujícího týmu, který rád přivítá i další členy.

Zatímco proti Mostu se veteránům povedlo uspět po nájezdech, na další extraligový týmu z Ústí nestačili.

Přihlášení členové nově vzniklého klubu si dali dostavení v mostecké hale ve dnech 6. a 7.12.2014. V sobotu byl jejich soupeřem celek Kovodemont Most a v neděli pak ústecká Elba. V sobotním utkání početná sestava držela s domácími krok po celé utkání a na začátku třetí třetiny dokonce vedla 4:0, když dvě branky vstřelil Jílek a po jedné přidal Tyburec a Komanec. Domácí však v závěru přidali a do konce třetiny celý náskok smazali. V nájezdech však veteráni potvrdili šikovnější ruce a zvítězili. Nedělní utkání již bylo poznamenáno méně početnější sestavou a dvě lajny nestačily konkurovat pohyblivé Elbě, která postupně navyšovala svůj náskok až na 8:0! Pak přeci jenom skórovali Kovařík se Šmídem, ale i přes zlepšený výkon skóre nakonec narostlo na 11:2.

Účel však první dvoudenní setkání splnilo. Veteráni jsou teprve na začátku a v únoru 2015 by se ve Slovenských Gajarech měli posunout o kousek dál.

Most - Veteráni 4:5 sn (0:2, 0:1, 4:1)

Branky veteránů: Jílek 2, Tyburec, Komanec, nájezd Šlehofer

Sestava: Hašek, Průša, Vodrážka, Čížek, Jílek, Šlehofer, Kovařík,. Švancar,

Tyburec, Juráček, Švejda, Lekeš, Komanec, Komůrka, Šmíd, Menc Lub.

Ústí n. L.- Veteráni 11:2 (4:0,4:0,3:2)

Branky veteránů: Kovařík, Šmíd

Sestava: Průša, Hašek, Pavlík, Šlehofer, Jílek, Menc, Komůrka, Šmíd,

Kovařík, Mlejnek, Švejda, Lekeš.