Český pohár

Hattrick dokonán! Hradec Králové potřetí za sebou ovládl SpeedDeer Český pohár!

Vrchol celého letošního SpeedDeer Českého poháru byl opět povedený! Do finále se totiž probojoval celek z Mostu a také Hradce Králové, jenž tuto pozici už moc dobře zná, jelikož se do ni dostal potřetí za tři roky! Souboj dvou extraligových týmů tak přinesl hodně ofenzivní podívanou a nakonec i radost Východočechů. Piráti tak díky vítězství 3:0 dokonali hattrick v rámci SpeedDeer Českého poháru. Ten totiž vyhráli už třetí rok za sebou!

Boj o každý kousek hřiště s jedním vítězem 
Hradec už měl i skvělý vstup do zápasu, jelikož se brzy dostal do vedení po trefě Gengela a tato branka z padesáté vteřiny přidala Pirátům ještě další vítr do plachet. Most se ale nechtěl jen tak vzdát, proto hru vyrovnal a snažil se také o to, aby bylo vyrovnané i skóre. Jenomže hubené vedení Hradeckých platilo ještě dlouhé minuty, až ho navýšil Svoboda. To svítila na světelné tabuli pětadvacátá minuta, což značilo pro Mostecké velký problém. A to se také potvrdilo, jelikož do prázdné branky se pak trefil ještě Gengel a po konečném výsledku 3:0 začal Hradec Králové oslavovat pohárový hattrick! 

>>Přenos z finálového utkání na YouTube Hokejbal TV<<------------------------------------------------------------------------------

HBC Most vs. HBC Hradec Králové 1988 0:3 (0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 1. Gengel, 25. Svoboda (Gengel, Škoda), 30. Gengel (Svoboda, Šimek).

HBC Most: Celner (Svoboda) – Chyba, Janák, Valenta, Plachý, Kastner, Drenčko, Pešek, Singer, Krajíček, Wágner, Bernard, Pánov.

HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Vaněk) – Jiřík, Škoda, Kulhánek, Šimek, Hrubý, Fanderlík, Švanda, Zeman, Novák, Šimůnek, Mitra, Svoboda, Běloušek, Lux, Tesař, Fiedler, Gengel, Malý, Krejčík, Fišer.

>>FOTOGALERIE Z ČESKÉHO POHÁRU<<