Český pohár

Ústecká Elba slaví na SpeedDeer Českém poháru zisk bronzových medailí

Na SpeedDeer Českém poháru, který se odehrává tento víkend v Jičíně, se už rozdávají první cenné kovy. V souboji extraligového s prvoligovým týmem byli v boji o třetí místo úspěšnější hokejbalisté ústecké Elby.

Svítkov držel krok jen první polovinu

Velká přestřelka byla k vidění v prvních patnácti minutách zápasu. Elba sice brzy vedla, ovšem Svítkov se rozhodně nevzdával a dvěma brankami se dostal do této výhody naopak on. Přetahovaná nakonec s první sirénou končila za stavu 3:3 a druhé pokračování tudíž slibovalo velkou podívanou! Tak se i stalo, pro Východočechy ale bohužel, jelikož museli sledovat hned třikrát po sobě radost Elby, která se dostala do už nedostižitelného vedení 6:3. Nic na tom nezměnil ani dovršený hattrick pardubického Krále, který pouze znamenal další snížení. Ústí se totiž nakonec radovalo z výhry 7:4 a také ze zisku třetího místa!


Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice 7:4 (3:3, 4:1)

Branky a nahrávky: 2. Haas (Tomáš, Michajličenko), 8. Tomáš (Červinka, Smolík), 13. Haas, 20. Čejka (Bím, Sedláček), 21. Tomáš (Čejka, Červinka), 23. Bím, 29. Haken – 8. Král (Novotný), 10. Flos (Bureš, Novotný), 15. Král (Černický, Bureš), 26. Král (Bureš).

Elba DDM Ústí nad Labem: Landt (Banda) – Bačák, Bečvář, Bím, Čejka, Červinka, Giesel, Grus, Haas, Haken, Langthaler, Michajličenko, Poláček, Sedláček, Smolík, Soukup, Tomáš, Vaněk.

HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice: Majerníček (23. Šťovíček) – Birta, Adámek, Flos, Ježek, Staněk, Bláha, Gregor, Doležal, Bureš, Král, Dudík, Černický, Novotný, Jankura, Čech, Paukrt, Pilař, Kopriva, Dlouhý, Drbal, Hlavsa.