Český pohár

Karviná přehrála na SpeedDeer Českém poháru KOVO a odváží si páté místo

SpeedDeer Český pohár se pomalu blíží k bitvám o třetí a první místo. Ještě předtím ale došlo také na souboj o konečný pátý flek, který buď mohl spadnout do náruče pražského KOVA, nebo si ho na dalekou cestu mohla odvážet Karviná.

Po první vyrovnané půlce zabrali hosté

Psala se teprve devětačtyřicátá vteřina utkání, když už se poprvé měnilo skóre, a to díky trefě karvinského Diviše. Za KOVO však zanedlouho přišla odpověď, a to z hole Wurdáka, který vyrovnal na 1:1 a utkání tak prakticky začínalo zase od nuly. Tento stav vydržel až do začátku druhé půlky střetnutí, do které vlétla Karviná jako utržená ze řetězu a tentokrát už po osmnácti vteřinách hry opět vedla! Na trefu Jana Rosůlka zanedlouho navázal ještě Farský a postupem dalších minut bylo jasné, že o vítězi utkání o konečné páté místo je rozhodnuto!


TJ Kovo Praha vs. HbK Karviná 1:3 (1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 8. Wurdák (Matoušek) – 1. Diviš (Sladký, Rosůlek L.), 16. Rosůlek J. (Pala), 19. Fárský (Pala, Rosůlek J.).

TJ KOVO Praha: Lain (Gerlich) – Bydžovský, Drak, Nýdl, Plecitý, Votýpka, Zahálka, Adam, Bravenec, Krištof, Matoušek, Opolský, Pátek, Šimon, Winter, Wurdák.

HbK Karviná: Žídek (16. Solar) – Pilch, Zaremba, Růžička, Sladký, Vašek, Hruboš, Dzik, Řehůřek, Rosůlek J., Rosůlek L., Pacas, Fárský, Skyba, Luka, Diviš, Pala, Konečný, Vosyka, Čapka, Kamenský.