Charitativní akce

Charitativní zápas: Panteři z Kadaně s chomutovskými Wolves podpoří malého Ondráška!

Týmy Panthers Kadaň a Wolves Chomutov z 2. Ligy ze severu Čech se rozhodly pomoci dobré věci. V neděli 2.1.2022 odehrají charitativní utkání na podporu malého Ondráška, syna hráče panterů z Kadaně Ondry Armstarka. Pomoci můžete i vy přes transparentní účet.

Při utkání bude připravena kasa, kam přispějí hráči, ale přispět můžete i vy, všechny vybrané peníze pak poputují na konto Ondráška. Ondrášek má nyní těžkou centrální hypotonii a opožděný psychomotorický vývoj a bohužel neurorehabilitace nejsou hrazeny pojišťovnou. Klub Panthers Kadaň se tak rozhodl alespoň trochu pomoci. Do sbírky se však může zapojit každý z hokejbalového hnutí.

Podpořte Ondráška přes transparentní účet

Navštivte facebookovou stránku Život broučka Ondráška. Utkání se odehraje v neděli 2.1.2022 od 13:00 na hokejbalovém hřišti v Kadani.

Rodiče malého Ondráška neminou drahé intenzivní neurorehabilitace s odstupem přibližně půl roku. Pomozme tak finanční pomocí, kterou budou rodiče střádat na tyto terapie, hipoterapie a doplatky v lázních. Ondráškův nový transparentní účet u ČS: 4608286033/0800