Český pohár

ALPA Český pohár zná dvojice pro čtvrtfinále! Blatná přivítá Ježky, dvě extraligové dvojice

Utkání čtvrtfinále ALPA Českého poháru mají stanoven termín dle propozic na 16. - 17.4.2022 s hracím časem od 14:00. V případě dohody klubů lze jednotlivá utkání odehrát kterýkoli den v termínu do 18.4.2022. Tak o tom informovala Ligová komise ČMSHb.

Pro los čtvrtfinále byla stanovena následující kritéria:

  1. Trojice týmů, které ještě v průběhu soutěže nehrály v domácím prostředí, hraje utkání 5. kola na domácích hřištích (HbK Karviná, HBC Kladno, HBC Pardubice).
  2. Ze zbývající dvojice týmů, které dle pravidla o střídání domácího prostředí měly hrát doma (Vlčí smečka Ústí nad Labem, TJ Blatná Datels), byl vylosován 4. klub, jež bude mít výhodu domácího prostředí - TJ Blatná Datels.
  3. Následně byla k celkům hrajícím v domácím prostředí volně nalosována čtveřice týmů, které budou hrát venku (Ježci Heřmanův Městec, TJ Snack Dobřany, SK Letohrad a Vlčí smečka Ústí nad Labem) bez pravidel územně řízeného losu.



Soupeři pro čtvrtfinále ALPA Českého poháru mají čas o nahlášení oboustranné dohody v rámci termínů utkání nebo společného potvrzení stanoveného obecného termínu informovat do této neděle 27.3.2022.

O termínu losu Final Four a možných místech odehrání pak budou vítězové čtvrtfinále informováni po skončení všech utkání.