CTM a HCŽ

Letní campy talentované mládeže se blíží. Zbývají poslední volná místa!

Letní prázdniny pomalu klepou na dveře a ani letos nebudou chybět mezi hráči a hráčkami oblíbené Campy talentované mládeže. Především u brankářů zbývá posledních pár volných míst a záživné tréninky Ondřeje Almašiho by si neměl nikdo nechat ujít!

Letní prázdniny pomalu klepou na dveře a ani letos nebudou chybět mezi hráči a hráčkami oblíbené Campy talentované mládeže. V letošním roce se opět camp uskuteční v České Třebové a Litomyšli. Na campech nebudou chybět zkušení trenéři ani velká porce tréninků a zábavy.

Kde je tedy ještě místo?

Na campu U13 v České Třebové jsou volná místa pro brankáře, na které se těší velmi oblíbený Ondřej Almaši.

"Tak jako každý rok se brankáři mohu těšit na pestrý program. Letos to bude podle mého ještě o level výš. Opět máme nové tréninkové pomůcky, které trénink nejenom zpestří, ale i zkvalitní. Stroboskopické brýle, reakční pomůcky na neuro - vizuální trénink a jako zlatý hřeb bude tenisové dělo. Pro zapojení všech máme rovnou dvě, takže každý si přijde na své. Na kemp U13 je už pouze poslední místo. Na kempu CRD v Litomyšli je volných míst více. Samozřejmě, co je důležité zmínit, že kluci jako vždy prožijí týden v super kolektivu trenérů i hráčů a užijí si spoustu zábavy, ale i dřiny," vzkazuje Ondřej Almaši.


Posledních pár míst je také na ženském kempu, který již druhým ročníkem startuje ve čtvrtek a děvčata se tak mohou lépe poznat a užít si více tréninkových jednotek.

Potřetí se také uskuteční camp rozvoje dovedností, který i v letošním roce zavítá do Litomyšle. I na tomto kempu zbývá několik volných míst pro hráče, hráčky i brankáře.

Chceš si užít prázdniny plné hokejbalu? Tak s přihlášením dlouho neotálej.