CTM a HCŽ

Oblíbené Campy talentované mládeže startují již tuto neděli v České Třebové

Do startu CTM zbývají poslední dny. Veškeré přípravy vrcholí a zázemí českotřebovského zimního stadionu přivítá účastníky již v neděli.

Již potřetí se kempy uskuteční v zázemí zimního stadionu v České Třebové, kde jako první odstartují řadu kempů chlapci U13, následně se kempu dočkají také dívky a na své si přijdou i chlapci v kategorii U16 a U19. Pro hráče je i letos připraven pestrý program jak na hřišti, tak mimo něj. Nebudou chybět ani brankářské tréninky pod vedením Ondřeje Almašiho a Jakuba Hnátka, který si trenérskou roli loni vyzkoušel poprvé. „Na CTM se po roce opět těším nejen na děti, ale také na ostatní kolegy, se kterými máme skvělou partu. Brankáři i ostatní hráči budou mít určitě radost, že mě na kempu opět uvidí,“ říká trenér brankářů.


Na kondici je připraven tým trenérek a trenérů. Jednou z nich je také Kristýna Mačátová, která měla v loňském roce na CTM svou premiéru jako trenérka. „Na letošní camp se velmi těším, jelikož už vím, do čeho jdu z minulého ročníku, kde jsem byla trenérský nováček. Stejně jako vloni budu s dětmi pracovat především v oblasti fyzické přípravy. S radostí čerpám inspiraci od zkušených trenérů, jejich zkušenosti ráda převádím do mé učitelské praxe. Líbí se mi zejména jejich nápaditost a neotřelost, se kterou dokážou každého účastníka kempu nadchnout. Kromě fyzické přípravy se také těším na volný čas strávený s trenéry a trenérkami, ale také s mladými hokejbalisty. Věřím, že letošní ročník bude povedený přinejmenším jako ten předešlý a všichni si společný týden užijeme,“ vzkazuje účastníkům Kristýna.

Kristýna Mačátová, první zprava spolu s ostatními trenéry CTM U13.

Samozřejmě nebudou chybět články z jednotlivých dnů kempů a bohatá fotogalerie.

Informace pro účastníky ZDE.