CTM a HCŽ

Den čtvrtý: Středeční den patřil dovednostním soutěžím, hokejbalovému turnaji a fotbálku

Jak už je na CTM tradicí, středeční den patřil odpočinku. V dopolední části si trenéři pro hráče připravili dovednostní soutěže, po obědě následoval hokejbalový mini turnaj. Nechyběl ani turnaj ve fotbale. Tzv. odpočinkový den zakončila oblíbená tombola.

Dopolední část tréninkových jednotek byla věnována hrám v hale a venku. Mezi dovednostními soutěžemi nechyběla přetahovaná, skok do dálky, bláznivá penalta, hod na cíl. Nechyběly ani netradiční hry, u kluků oblíbený brännball, přenášená nebo speedball. V odpolední části se hráči promíchali a zahráli si hokejbalový turnaj. Mladší i starší kategorii ovládl modrý tým. Ve stejných týmech se pokračovalo fotbálkem na zmenšeném hřišti.

Večer patřil regeneraci a zábavě. Pro dobrovolníky byla opět připravena vířivka. Po večerní poradě byla pro kluky přichystána tombola. Hlavní cenou byl reprezentační dres Lucie Kubínové, čerstvé vicemistryně světa z Kanady. Lucka ve středu odpoledne doplnila tým trenérů na CTM. Ve čtvrtek se hráči opět vrátí k čtyřfázové přípravě. Ještě před ní jsou pro dobrovolníky připraveny inline brusle.

Fotogalerie ZDE.