CTM a HCŽ

Den třetí: Hráčky si zahrály přátelské utkání proti Britkám

Další den na HCŽ přinesl další porci tréninků. Trenéři rozdělily hráčky do dvou týmů, které sehrály přátelská utkání proti děvčatům z Velké Británie.

V dopoledním dvojbloku se na hřišti české hráčky promíchaly s Britkami a trénovaly ve společných skupinách. Děvčata se zapojila a ani angličtina pro ně  nebyla překážkou. "Kondiční příprava se nesla v duchu „stejně ale jinak“, prakticky jsme zopakovali kondiční trénink ze včera s drobnými změnami. Opakování je matka moudrosti, cílem bylo, aby si děvčata zažila správnou techniku a různé varianty základních cviků, které si přenesou do své přípravy," říká kondiční trenér Ondřej Almaši.


V odpolední části trenéři hráčky HCŽ rozdělili do dvou týmů. Ty postupně sehrály utkání proti Velké Británii, ale také proti sobě. Turnaj se velmi vydařil a všechny hráčky si jej užily. Všechny zápasy byly velmi vyrovnané.


Ani děvčata nebyla ochuzena o možnost regenerace ve vířivce, tuto možnost využila většina účastnic. Nechyběla ani tombola. Děvčata čeká poslední nedělní dvojice tréninků.

Fotogalerie ZDE.