CROSSDOCK Extraliga

Jarní část Extraligy je tady! Uvidíme východočeské derby a reprízu loňského finále!

Extraliga se oklepala ze zimního spánku a první jarní hrací víkend Extraligy je tady! V sobotu 25. února 2023 se Extraligy opět rozjede, a to 6 duely. Jeden bonusový se odehraje i den poté. Na jaké zápasy se můžete těšit? Jaký bude program prvního jarního kola? Můžeme slíbit, že bude opravdu nabitý!

Jeleni budou chtít Pardubice přetlačit na svém vlastním hřišti!

Tři zápasy Extraligy začnou v 11:00. HBC Hostivař pojede bojovat o důležité body do Ústí nad Labem, kde Elba nedává body zadarmo. Kdo se bude radovat? Repríza loňského finále mezi Rysy z Kladna a hokejbalisty z Lužin se také odehraje od 11:00. Přidá si aktuální mistr Extraligy další tři body do tabulky? Nebo Kladno zažije vzpruhu? Poslední Piráti z Hradce Králové se pokusí vyloupit Dobřany, které hrají o postup do play off!

Na Letohrad čeká soupeř z Pardubic, který jej na podzim dokázal porazit. Otočí se karty ve prospěch Letohradu díky domácímu hřišti? Pardubický Svítkov přivítá na svém hřišti jihočeské Horaly. Kdo využil zimní přestávku lépe? Na západ Čech pocestuje Karviná, která bude chtít získat body v sobotu v Plzni a v neděli v Dobřanech. Kolik tato výprava na západ Čech Slezanům vynese?


Karvinou čeká výjezd na západ Čech! Jak dopadne derby Kladno vs. Kert Park?

Hned na úvod jarní části poběží na obrazovkách YouTube kanálu Hokejbal TV dva duely. Od 11:00 se bude vysílat z kladenského stadionu repríza loňského finále mezi Kladnem a Kert Parkem. Kdo do jara naskočí lépe? Od jedné hodiny se bude vysílat zápas letohradských Jelenů a týmu HBC Pardubice. Využijí Jeleni výhodu domácího prostředí a uzmou důležité body před play off? Na TVCOM.cz můžete od 11:00 také sledovat živě duel mezi Elbou a Hostivaří!

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA HOKEJBAL TV<<

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<