CROSSDOCK Extraliga

Navážou Piráti na výhru z Dobřan? Hostivař se bude snažit získat body proti Jelenům!

První březnový víkend přinese celkem 6 extraligových duelů, v nichž se bude bojovat o důležité body zejména v oblasti postupových příček do play off. Hradec Králové se bude snažit naskočit na vítěznou šňůru. Hostivař zkusí své šance proti letohradským Jelenům. Jaké další zápasy se hrají?

Dobřany čeká nelehký úkol na Lužinách!

Pražská Hostivař čeká na příjezd letohradských Jelenů, kteří mají 35 bodů a těší se na play off. Svou formu zkusí poladit v Praze, kde bude hrát Hostivař o důležité body. Vítězství by ji pravděpodobně posunulo do postupových míst pro play off. HBC Plzeň bude chtít o body obrat ve své hale ústeckou Elbu, která jarní část nezačala dobře. Prachatice zkusí své šance zužitkovat proti Karviné. Kdo se bude radovat?


Na Hokejbal TV uvidíme derby Hradce a Svítkova! Poběží i duel Pardubic a Kladna!

Na YouTube kanále Hokejbal TV se budou vysílat celkem tři duely. Od 11:00 můžete sledovat zápasy Kertu proti Dobřanům či derby Hradce Králové a Svítkova. Bude zápas pražského mistra jasnou záležitostí? Nebo Dobřany vytěží důležité body? Svítkov má sezónu rozehranou skvěle, ale Piráti se možná našli. Jak dopadne tento zápas? Od 16:00 se před kamerami utkají HBC Pardubice a HBC Kladno!

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA HOKEJBAL TV<<