CROSSDOCK Extraliga

Souboj o osmičku pro play off bude zajímavý! Kdo po tomto kole více upevní své pozice?

Další jarní kolo Extraligy nabídne 6 duelů, přičemž dva z nich se budou vysílat na YouTube kanále Hokejbal TV. Některé týmy mají play off už téměř jasné, ale na spodku tabulky se o něj bude bojovat ze všech sil. Hostivař bude mít možnost dotáhnout se na Šneky a Kladno! Kdo vyzve koho?

Dokáže se Svítkov podruhé vyrovnat mistrovi z Lužin?

Jedním z prvních zápasů v sobotu 11. března 2023 bude duel západočeských Šneků proti týmu z Polabin. HBC Pardubice budou bojovat o body v Dobřanech, které však hrají o play off. Dobřany zatím uzavírají s 21 body postupovou osmičku, avšak body by se jim hodily. Kdo vyhraje? Letohrad čeká na příjezd nepříjemné ústecké Elby, která play off také nemá zaručené. Jeleni jsou však ve formě. Jak bude tento duel vypadat? HBC Hradec Králové se zápasům o udržení v Extralize nejspíše nevyhne, avšak Piráti na jaře nehrají špatný hokejbal. Teď je prověří hráči Karviné. Na jihu Čech se utkají Horalové a Mečouni.


Diváci budou podle všeho moci sledovat v sobotu dva duely. Jeden by se měl rozběhnout již v 11:00, v němž se bude snažit Hostivař porazit za 3 body domácí Rysy. Ti jsou sice na sedmé pozici s 21 body, avšak Hostivař chce nakouknout do vyřazovacích bojů. Zatím je od nej dělí právě 3 body. Kdo před kamerou uspěje a upevní svou pozici? Utkání na YouTube kanále Hokejbal TV je však v ohrožení, bude záležet na zdravotním stavu kameramana, který v posledních dnech bojuje s těžkými virózami. Snad se dá do kupy a utkání vysílané bude!

Zajímavý zápas se bude vysílat ve 13:00 z pardubického Svítkova, kam přijede HC Kert Park Praha. Svítkov na podzim Pražany zaskočil, jak tomu bude v tomto utkání?

>>Sledujte zápasy Extraligy na Hokejbal TV!<<