CROSSDOCK Extraliga

Mnoho extraligových celků hraje o důležité body! Kdo se bude radovat?

S dalším víkendem přijde klasická várka extraligových zápasů, kterých bude na programu šest. Několik celků bude hrát o cenné body, jež mohou dané týmy přiblížit k play off. V této situaci jsou Dobřany. Využijí svou možnost? Dále například uvidíme souboj týmů na chvostu tabulky.

Pokud Kladno neuspěje proti Letohradu a Dobřany vyhrají, tak bude honba za play off zajímavá

Sobotní den přinese jako první duel Rysů a Jelenů. Domácí prostředí bude hrát pro Kladno, které se chytlo v Ústí nad Labem. Jak dobře připravení bude Letohrad? Kladno by výhra mohla uklidnit. Ve stejný čas, a to v 11:00, vypukne souboj Šneků a Elby. Dobřany sází na výhru Jelenů, což by jim mohlo pomoct. Šneci však musí Ústí nad Labem porazit, aby se na postupovou osmičku dotáhli. Najdou Západočeši mentální sílu? HbK Karviná přivítá na svém plastu HBC Pardubice. Zajímavý zápas před play down sehraje Hradec Králové a Plzeň. Piráti nemají na jaře špatnou formu, jak obstojí proti Mečounům? Horalové na jihu Čech zkusí potrápit Kert Park.


>>SLEDUJTE DUEL SVÍTKOVA A HOSTIVAŘE ŽIVĚ NA HOKEJBAL TV<<

Dobře hrající Hostivař bude hrát před kamerami Hokejbal TV na pardubickém Svítkovu. Hvězdy si chtějí upevnit svou pozici pro play off, a tak chtějí bodovat. Ale pražský soubor věří ve výhru! Zamotá tento zápas tabulkou? To se dozvíte v sobotu ve 13:00, kdy tento duel vypukne.