CROSSDOCK Extraliga

Státní svátek rovná se Extraliga hokejbalu! I v této fázi soutěže se hraje o hodně

Tento týden je hrací den v rámci Extraligy hokejbalu velmi nevšední. Všechny celky, které nastoupí k zápasům, své utkání odehrají v pátek. Zbývá odehrát dvě kola a základní část Extraligy bude u konce. Některý týmy budou bojovat o lepší umístění pro play off, některé zase ladí formu na play down.

Toto kolo Extraligy nabídne derby mezi Hradcem Králové a Pardubicemi

Jako první do boje půjdou hokejbalisté Dobřan, Kladna, Pardubic a Hradce Králové. Šneci na vlastním stadionu budou právě proti Kladnu bojovat o teoretickou účast v play off, musí však vyhrát za tři body. V jakém rozpoložení Rysové na západ Čech přijedou? V 11:00 vypukne také derby mezi hradeckými Piráty a Pardubicemi. Kdo bude mít navrch? Do jižních Čech pojede Hostivař, která vyzve prachatické Horaly.


>>SLEDUJTE VÝCHODOČESKÉ DERBY MEZI SVÍTKOVEM A LETOHRADEM NA HOKEJBAL TV<<

Na obrazovkách HokejbalTV poběží od 11:00 první utkání, v němž mistr z Kert Parku bude ladit formu na čtvrtfinále play off. Naopak jeho soupeř z Plzně bude chtít proti Kertu ukázat co v něm je. Tento zápas bude pro Západočechy dobrou průpravou pro play down. Na východě Čech po tomto zápase od 13:00 poběží regionální derby mezi Svítkovem a Jeleny. Svítkov by se výhrou mohl posunout na čtvrtou příčku tabulky. Stane se tak?