CROSSDOCK Extraliga

Kladno si v případě výhry zajistí play off! Jak se po posledním kole uspořádá postupová osmička?

Poslední kolo základní části v hokejbalové Extralize je za dveřmi. Posledních 6 zápasů poukáže na to, kdo si v letošní sezóně zahraje play off. Dobřany mají pouze teoretickou šanci na postup. Musí porazit Plzeň a Kladno musí ztratit. Stane se tak? A jak se uspořádá tabulka po posledním kolu?

Jak se uspořádají čtvrtfinálové dvojičky po základní části?

Všechny zápasy extraligového kola se odehrají od 14:00. Veledůležitý zápas svedou západočeští Šneci proti Mečounům. Pokud Dobřany v Plzni uspějí, tak mají ještě šanci postoupit do play off, ale to není v jejich rukou. Play off nemají jisté ani Rysové, kteří sice jsou osmí, ale pokud prohrají a Dobřany zvítězí, tak se budou prát o udržení extraligové příslušnosti. Jak se toto zamotané klubko rozmotá? Kladno o body vyzve Svítkov. Toto utkání můžete sledovat na YouTube kanále BedrWood Studio. Ve 14:00 před kamerami Hokejbal TV vypukne zápas Jelenů a Karviné, kdy Karviná bude bojovat o čtvrtou příčku, která zajišťuje start play off na domácím plastu.


>>SLEDUJTE ZÁPAS JELENŮ A KARVINÉ NA HOKEJBAL TV<<

TVCOM.cz nabídne online sledování zápasu mezi ústeckou Elbou a Horaly. Poslední Hradec Králové bude svou formu ladit na budoucí play down proti Hostivaři. Jak tento zápas dopadne? A uvidíme zajímavou konfrontaci mezi borci Kert Parku a Pardubic. Východočeši budou mít výhodu domácího hřiště, jak mistr zareaguje?

Jaká atmosféra by panovala v kabině Kladna, kdyby muselo hrát play down! Uvidíme, co se stane. Autor fotky: Štefan Havran.