CROSSDOCK Extraliga

Tři čtvrtfinálové série Extraligy hokejbalu mohou být v sobotu minulostí! Elba a Jeleni se utkají i v neděli

Během posledního dubnového víkendu se může, ale nemusí, rozhodnout o všech čtyřech postupujících týmech do dalšího kola play off Extraligy hokejbalu! Kert Park, Pardubice a Karviná mohou sérii zakončit již v sobotu! Jeleni s Elbou si vyrovnané boje přenesou do Ústí nad Labem!

Favorité mají v prvním kole Extraligy hokejbalu navrch! Pouze Elba drží krok s Jeleny

Na sobotu 29. dubna 2023 jsou naplánovaná čtyři čtvrtfinálová klání, které mohou rozhodnout o trojici postupujících do semifinále. Svítkovské Hvězdy budou na domácím stadioně bojovat o prodloužení série proti borcům z Karviné. Slezané využili výhodu domácího prostředí a vedou v sérii 2:0 na zápasy. Průběh utkání můžete sledovat od 14:00 na Hokejbal TV! Podobně na tom jsou hokejbalisté z Lužin, kteří se v 16:00 budou snažit postoupit do semifinále v poměru 3:0 na zápasy. Bude mít Kladno sílu na to, aby mistrovi z Kert Parku vzdorovalo? Tento zápas také poběží na Hokejbal TV.

Ve stejný čas budou chtít sérii zdramatizovat hráči Hostivaře, avšak je otázkou, zda jim to Pardubice dovolí. Na TV COM poběží z Ústí nad Labem oba zápasy mezi ústeckou Elbou a Letohradem. Kdo přes týden nasbíral dostatek sil a dobře potrénoval na svého soupeře? Kdo se bude po víkendu radovat? Nebo půjde série do 5 zápasů? Případný rozpis 4. zápasů ostatních sérií najdete v programu níže.


 >>SLEDUJTE ČTVRFINÁLE PLAY OFF EXTRALIGY NA HOKEJBAL TV<<

Dokáže nováček ze Svítkova zdramatizovat čtvrtfinálovou sérii proti Karviné? Autor fotky: Štefan Havran.