CROSSDOCK Extraliga

Semifinále Extraligy hokejbalu poběží na ČT Sport! První dvě utkání můžou napovědět o finalistech!

Extraligové čtvrtfinále trvalo až do středy 3. května 2023, kdy se muselo rozhodnout o dvou semifinalistech. Mezi ně se dostal Letohrad a pardubický Svítkov. Tyto dva celky teď vyzvou zkušené týmy, které si v play off umí poradit! Jaký bude program Extraligy? Rozhodovat se bude v play down!


Jeleni mají o motivaci postaráno! Svítkov může Kert Park překvapit!

Všechny čtyři zápasy semifinále Extraligy hokejbalu poběží živě, a to buď na Hokejbal TV nebo na ČT Sport Plus! Jeleni budou proti Pardubicím nastupovat na domácí půdě! V loňském čtvrtfinále to pro Jeleny výhodou nebylo, jak to bude letos? Od 14:00 bude tento zápas sledovat Česká televize! Ve stejný čas nastoupí v Praze talentovaný Svítkov! Mistři z Kert Parku však budou připraveni! Vývoj zápasu sledujte na Hokejbal TV! V neděli se role prohodí a ČT bude vysílat zápas z Lužin. Bude Kert Park před kamerami ČT Sport nekompromisní? A co Pardubice? Podaří se jim uzmout nějaký bod z Letohradu? Hokejbal TV zachytí zápas od 12:00.

>>SLEDUJTE SEMIFINÁLE EXTRALIGY HOKEJBALU NA HOKEJBAL TV<<


Během tohoto víkendu můžeme znát dva týmy, které setrvají v nejvyšší soutěži


Mečouni pojedou v rámci play down bojovat o rozhodující třetí bod v sérii do Prachatic, kde nastoupí od 11:00. Plzeňané jsou v sérii nekompromisní, bude tomu i nadále? Případný čtvrtý zápas se odehraje ve stejný čas v neděli. Dobřany s Hradcem Králové bojují o Extraligu vyrovnaně 1:1. Série se stěhuje na východ Čech, kde budou chtít Piráti uspět! Jak zareagují Dobřany? Vývoj zápasu sledujte v naší hokejbalové aplikaci!