CROSSDOCK Extraliga

2. kolo CROSSDOCK Extraligy se rozběhne již v pátek. Pardubické derby živě na Hokejbal TV!

Během druhého zářijového víkendu je na programu 6 extraligových zápasů. Do soutěže vstoupí týmy, které dohrávaly loňský ročník Českého poháru. V akci také poprvé uvidíme vicemistry z Letohradu. Jak si ale povedou i ostatní celky? Jeden z nich poběží na Hokejbal TV.

Navážou Kert Park a Piráti na tři body z minulého víkendu?

V pátek 8. září 2023 v 19:30 na lužinské hokejbalové hřiště vyběhne mistr z Kert Parku a ústecká Elba. Bude tento hrací čas hrát ve prospěch Elby? Nebo uvidíme dominanci Pražanů? O den později pojedou Piráti do Dobřan, kde budou chtít získat další body do tabulky. S čím vyrukují Šneci? SK Hokejbal Letohrad bude mít v nové sezóně těžký start proti středočeskému Kladnu, které se chce vrátit na špičku soutěže. Velký duel se odehraje v Pardubicích, kde proti sobě nastoupí hokejbalisté z Polabin a Svítkova. Jaký tipujete výsledek? Na prachatické Horaly čeká domácí reparát proti Karviné. Jak na tom po letní pauze budou Slezané? HBC Hostivař bude čekat na příjezd Mečounů.


>>SLEDUJTE PARDUBICKÉ DERBY NA HOKEJBAL TV<<

Na obrazovkách YouTube kanálu Hokejbal TV se bude tento víkend vysílat pouze zápas z Pardubic od 16:00. Kdo ovládne první pardubické derby v této sezóně? V tentýž den však na Hokejbal TV poběží zápasy z Moravského Superpoháru.