CROSSDOCK Extraliga

Ve 3. kole CROSSDOCK Extraligy jdou do boje všechny týmy! Budou Pardubice konečně bodovat?

Třetí podzimní kolo Extraligy hokejbalu vyšle do 6 zápasů všechny extraligové mančafty. Po dvou zápasech je stoprocentní pouze Kert Park a Hradec Králové. Udrží si tyto týmy svou formu i nadále? Kdo bude v tomto kole bodovat? Čekají nás zajímavé bitvy!

HBC Pardubice stále čekají na body! Jak poměří síly s Kladnem?

Extraligové kolo, které je naplánováno na sobotu 16. září 2023, odstartuje již v 11:00. V tento čas proti sobě nastoupí ústecká Elba, která doma vyzve posilněnou Hostivař. Využijí Ústečané domácího prostředí? Uvidíme také loňskou reprízu soubojů play down mezi Piráty z Hradce Králové a Horaly z Prachatic. V play down se vedlo lépe Prachaticím, avšak na začátku nové sezóny se daří Pirátům. Získají hokejbalisté z Hradce Králové třetí výhru v řadě?

Svítkov vyzve Šneky z Dobřan. Najdou Šneci recept na svítkovský hokejbal? Jeleni z Letohradu pocestují do Plzně, kde se pokusí vykrást plzeňskou Košutku. Jak zareagují Mečouni? Karviná nastoupí na domácím stadionu proti mistrovi z Kert Parku a také je na programu zápas týmů, které čekají na první body. Kdo bude ten šťastnější v tomto kole? HBC Pardubice nebo HBC Kladno?


>>SLEDUJTE EXTRALIGOVÉ ZÁPASY NA HOKEJBAL TV<<

V sobotu se na YouTube kanále budou vysílat celkem tři zápasy. Od 11:00 se můžete těšit na tvrdý a rychlý hokejbal v podání Elby a Hostivaře. O dvě hodiny později se budou svítkovské Hvězdy snažit přehrát Dobřany. Co před kamerami oba týmy převedou? A těšit se můžete i na vysílání zápasu HBC Kladno vs. HBC Pardubice od 15:30!