CROSSDOCK Extraliga

Piráti budou hrát v Karviné o čtvrtou výhru v řadě! Tři týmy jsou stále bez bodu

Extraligová sezóna začíná na podzim nabírat na svých otáčkách. V dalším kole se odehraje celkem sedm zápasů, ve kterých se bude na co dívat! Piráti jsou na vítězné vlně, udrží si fazónu i v Karviné? V tabulce jsou také tři týmy, které budou chtít získat první body v letošní sezóně.

Karviná bude hájit domácí půdu! Jak si povede Elba na výjezdu?

V sobotu 23. září 2023 odstartuje další kolo nejvyšší hokejbalové soutěže ve 14:00. V tento čas započnou dva zápasy. Svítkov pojede na jih Čech. Východočeši cítí tři body, avšak Horalové jim to nedají jen tak zadarmo. Ve stejný moment se bude rvát ústecká Elba na hřišti Letohradu. Uvidíme tedy reprízu loňského čtvrtfinále. Komu se povede lépe? Poslední vzájemný zápas vyšel lépe Jelenům, kteří ve vyrovnané bitvě rozhodli až v prodloužení.

Na programu poté je zápas Karviné proti Hradci Králové. Jak si Piráti povedou v Karviné? Ve hře je čtvrtá výhra v řadě. HBC Pardubice nebo HBC Plzeň? Jeden z těchto celků získá první body, protože tyto celky odehrají vzájemný zápas. Pardubice se budou chtít vymanit z menší krize. Pomůže jim domácí prostředí? Na první body také čekají Šneci z Dobřan. Ti vyzvou kladenské Rysy od 17:30. Toto kolo v neděli zakončí duel mezi Karvinou a Ústím nad Labem. Kolik bodů získá Elba z výjezdu?


>>SLEDUJTE PRAŽSKÉ DERBY NA HOKEJBAL TV<<

Na kanále Hokejbal TV se bude vysílat pouze jedno utkání, a to pražské derby mezi Kert Parkem a Hostivaří od 16:00. Kdo bude pro podzimní část vládnout Praze? To se můžete dozvědět na hokejbalovém YouTube kanálu!