CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga hokejbalu se bude hrát v sobotu i neděli! Co přinese další kolo?

Extraligová tabulka se nám v horních i dolních patrech pořádně zamotává, čemuž napomáhají dosavadní výsledky v celé soutěži. Na jaké výsledky se můžeme těšit tento víkend? Do boje o body půjdou téměř všechny celky. Kdo z nich získá důležité body? Čekají nás také regionální derby!

O víkendu uvidíme východočeské a středočeské derby

Další kolo nejvyšší hokejbalové soutěže v Česku vypukne v sobotu 7. října 2023 přesně podle vedoucí tabulky. HBC Hostivař přivítá trápící se Šneky. Ti na kontě mají dva body, jak se jim povede v Praze? Druhý pražský tým – HC Kert Park Praha – pocestuje do Pardubic, konkrétně na Svítkov. Vymyslí Hvězdy dostatečný systém na to, aby proti mistrovi získaly body? Jeleni budou po první porážce čelit posledním HBC Pardubicím. Jeleni si jsou vědomi, že proti poslednímu se hraje nejhůře. Zvednou se Pardubice? Prachatice to budou mít v Ústí nad Labem těžké a Piráti se pokusí zastavit kladenské Rysy. Ti půjdou do boje i v neděli, kdy vyzvou pražskou Hostivař.

>>SLEDUJTE CROSSDOCK EXTRALIGU HOKEJBALU NA HOKEJBAL TV<<

U hokejbalové Extraligy nesmí chybět ani živé streamy. Na ty se v sobotu můžete těšit od 13:00 z pardubického Svítkova. Zápas živě poběží i z Ústí nad Labem, kde zápas startuje v 15:00. Přenos se spustí i ve 14:00 v Letohradě, kde budeme sledovat, kdo ovládne východočeské derby. To nově poběží na novém kanálu Hokejbal TV2 - odkaz na zápas naleznete níže. V neděli od 17:00 sledujte také zápas mezi Kladnem a Hostivaří.