CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga hokejbalu pokračuje! O víkendu uvidíme 5 zápasů

Další říjnový víkend přinese další extraligové zápasy hokejbalu. Na programu jich je celkem 5, přičemž každý tým bude mít o co hrát. Letohradské Jeleny uvidíme v dalekých Dobřanech a HBC Pardubice se představí v Praze. Jeden z duelů se navíc bude vysílat na ČT Sport Plus.

Body visí ve vzduchu, kdo je cítí nejvíce?

V sobotu 14. října 2023 se odehraje další pětice extraligových duelů. První z nich startuje již ve 13:00. Hradečtí Piráti budou čelit nájezdu Mečounů. S houževnatými Východočechy to však nebudou mít lehké. Pardubický Svítkov bude hostit rozjeté HBC Kladno, které nebude chtít zastavit. Prachatičtí Horalové si to před kamerami ČT sport plus rozdají s Hostivaří! Kert Park si brousí zuby na HBC Pardubice. TJ Dobřany se budou chtít ode dna odlepit v zápase proti Letohradu.


>>SLEDUJTE CROSSDOCK EXTRALIGU HOKEJBALU NA HOKEJBAL TV<<

Na Hokejbal TV můžete sledovat v sobotu dva zápasy. Ve 14:30 se budou Hvězdy snažit přijít na to, jak porazit Rysy. Od 16:00 se bude vysílat zápas mistra z Kert Parku a hráčů z Polabin. Nezapomeňte, že v 15:00 startuje také zápas HBC Prachatice vs. HBC Hostivař na ČT sport plus.