CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraligu čeká nabitý víkend! Utkání Kladna s Kert Parkem sledujte živě na ČT sport

Během soboty 21. a neděle 22. října 2023 se odehraje celkem sedm zápasů z nejvyšší hokejbalové soutěže. Určitě se bude na co dívat, protože nás čekají duely, které zcela jasně zamíchají tabulkovým umístěním. Jaký tedy bude program dalšího kola CROSSDOCK Extraligy mužů?

Jeleni se trápí, Pardubice se budou chtít odpoutat z posledního místa

V sobotu 21. října 2023 do boje půjdou všechny extraligové týmy. První zápas odšpuntuje ústecká Elba, která bude čelit nájezdu Pirátů z Hradce Králové. Ti oproti loňsku zažívají mnohem lepší sezónu, na což poukazuje jejich bodový zisk v tabulce. Jak na tom ale budou v Ústí nad Labem? Tam se body moc lehce nezískávají.

Jeleni z Letohradu se od 14:00 budou chtít vrátit na vítěznou vlnu proti Prachaticím. Horalové ale v posledním zápase ukázali, že hrají dobře, ale trápí je koncovka. Ve stejný čas se představí lídr tabulky z Hostivaře proti Karviné a Stars pojedou do Plzně. Budou na tom lépe favorité těchto zápasů?

Na programu bude také tradiční duel mezi Kladnem a Kert Parkem. Tento duel nabídne kvalitní hokejbal. Poslední sobotní zápas odstartuje v 16:00 v Pardubicích, kam zamíří Dobřany. Hokejbalisté z Polabin se budou chtít odlepit ze dna tabulky, Šneci zase pomýšlí na další výhru. V neděli ještě jeden zápas navíc odehraje Svítkov a Letohrad. Toto východočeské derby zajisté přinese velkou podívanou.

A jaké zápasy se tento víkend budou vysílat? Velký hokejbalový zápas poběží na ČT sport plus. Na tomto televizním kanále se bude vysílat zápas HBC Kladna a HC Kert Parku Praha. Tyto týmy si nedají nic zadarmo, tak u toho buďte i vy! Dále na Hokejbal TV poběží zápas posledních Pardubic a Dobřan. Neděli si můžete zpestřit přenosem ze svítkovského stadionu od 14:00.

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA ČT SPORT PLUS<<


>>SLEDUJTE ZÁPASY NA YOUTUBE HOKEJBAL TV<<