CROSSDOCK Extraliga

CROSSDOCK Extraliga se bude hrát i během pátečního svátku. Nedělní duel na ČT sport!

Na všechny v ČR čeká prodloužený víkend, který nabídne hned 8 hokejbalových duelů z nejvyšší české soutěže. V pátek 17. listopadu uvidíme před kamerami Hokejbal TV reprízu loňského finále. Další tři zápasy bude možné také sledovat na YouTube Hokejbal TV. Komu se před koncem podzimu bude dařit?


Dostane se trápící se Letohrad na kobylku Kert Parku?

V pátek je nachystaná dohrávka mezi mistrem z Lužin a vicemistrem z Letohradu. Jeleni v poslední době nepůsobí takovým herním dojmem, jak tomu bylo například loni. Východočeši se však budu chtít Pražanům vyrovnat. Bude to stačit? Od 16:00 se zapnou také kamery v Pardubicích, kde se sehraje pardubickou-hradecké derby. V sobotu je na programu 5 zápasů. V 11:00 se bude hrát o důležité body, které mohou zamíchat tabulkou. Na Hostivař přijede v dobrém rozpoložení Kladno.

Jeleni se od 14:00 pokusí podruhé před kamerami Hokejbal TV obrat o body Svítkov. Ve stejný čas půjde do boje Plzeň proti Elbě. Potvrdí Severočeši roli favorita? Hokejbalisté z Lužin půjdou do svého druhého víkendového zápasu proti Horalům. Budeme sledovat souboj Davida a Goliáše? Slezany čeká náročný výjezd. V sobotu budou hrát v Dobřanech a v neděli s Plzní.

>>SLEDUJTE NEDĚLNÍ DUEL ŽIVĚ NA ČT SPORT PLUS<<