Turnaje

5. ročník dobřanského turnaje Ledňáček s atraktivním obsazením!

5.ročník tradičního zimního turnaje v dobřanské Pebal aréně se odehraje i letos. Ledňáček cup bude mít v sobotu 17. února opravdu zajímavé obsazení. V akci budou i dva extraligové týmy!

Kromě domácího celku TJ Snack Dobřany se na turnaji představí extraligový tým Hradce Králové, SK Suchdol nad Lužnicí, TJ KOVO Praha, HC Kert Praha a Buldoci Střibro.

Extraligový Hradec zde na této akci bude poprvé, stejně tak „nakombinovaný“ tým Kert Parku. O kvalitní podívanou se nepochybně postará i tým z jihu Čech v podobě Suchdolu. Na západě Čech se představí další prvoligový celek TJ KOVO Praha a Buldoci ze Stříbra z většiny minimálně vymění brusle za rychlé atletické nohy. „Kvalitně obsazený Ledňáček je napasován do víkendu těsně před startem soutěží, tudíž se nabízí ideální generálka na ostré zápasy,“ má radost hlavní trenér Dobřan Václav Šelhofer st.


Našlapaný program v Pebal aréně

Hrát se bude každý s každým 2x9 minut čistého času. Turnaj startuje v 8:30, když si to rozdají domácí Dobřany se Stříbrem. Maratón patnácti zápasů v jeden den skončí cca v 18:30, kdy je naplánováno i vyhlášení turnaje. „Pebal aréna v Dobřanech bude svědkem velmi zajímavých bojů. Ještě před sobotou zavítá do Dobřan mužská reprezentace České republiky, která zde v dopoledne absolvuje tréninkovou jednotku,“ prozrazuje Šlehofer.

Dres národního týmu by měl opět obléknout i dobřanský odchovanec Václav Šlehofer ml. O víkendu čeká reprezentační celek Turnaj tří zemí, na němž změří síly se Švýcarskem a Slovenskem. Jedná se o přípravný mezinárodní turnaj před blížícím se Mistrovství světa právě ve Švýcarsku.

>>SLEDUJTE TURNAJ 3 ZEMÍ ŽIVĚ NA YOUTUBE<<