Turnaje

Krajský turnaj U13 v České Třebové podpoří Pardubický kraj!

Od 21. do 23. června 2024 se na zimním stadiónu v České Třebové uskuteční krajský turnaj v kategorii U13. Mladé hokejbalové naděje z celé republiky se utkají o prestižní titul v napínavých zápasech. Celá akce navíc proběhne pod záštitou hejtmana Pardubického kraje.


Na krajském turnaji U13 bude hrát devět výběrů

Na turnaji U13 se představí výběry z Hlavního města Prahy, Jihočeského kraje, Jihomoravského kraje, Královehradeckého kraje, Moravskoslezského kraje, Pardubického kraje, Plzeňského kraje, Středočeského kraje a speciální výběr české reprezentace dívek do 16 let. Turnaj proběhne pod společnou záštitou hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a radního Pardubického kraje Alexandra Krejčíře.

V základní části odehraje každý tým 4 zápasy, a to dva ve „vlastní“ skupině a dva napříč všemi skupinami. Skupina A – Pardubický kraj, Jihomoravský kraj a Plzeňský kraj. Skupina B – Výběr talentovaných dívek U16, Moravskoslezský kraj a Středočeský kraj. Skupina C – Hlavní město Praha, Královehradecký kraj a Jihočeský kraj. Avšak body ze základní části se budou započítávat do jedné celkové tabulky. Po základní části postoupí 6 týmů do play off. První dva půjdou přímo do semifinále, přičemž týmy na 3. až 6. místě sehrají čtvrtfinále. Tým umístěné níže budou hrát o umístění. Hrací doba bude 2x12 minut, přičemž v případě remízy rozhodnou nájezdy. Ve finále se bude v případě remízy hrát pět minut prodloužení, poté následuje pětice nájezdů na každé straně.

Přijďte podpořit své favority a zažijte víkend plný sportovních zážitků v České Třebové! Rozpisy zápasů a celého turnaje níže.

!SLEDUJTE TURNAJ V NEDĚLI 23.6. OD 13:00 NA HOKEJBAL TV!