CROSSDOCK Extraliga

Sledujeme finále, jak se patří! Hostivař i napodruhé vyrovnala sérii

Během minulého víkendu se finálová série přesunula na pražské Lužiny, domov šestinásobného mistra Extraligy, HC Kert Parku. I když Kert Park vyhrál třetí zápas série, Hostivař se nevzdala a srovnala sérii. Fanoušci se tak mohou těšit na strhující závěr CROSSDOCK Extraligy mužů! Rozhodne se v sobotu


Hostivař se vždy postavila nepřízni čelem! Jak se připraví Kert Park?

Poslední zápas CROSSDOCK Extraligy mužů v sezóně 2023/24 se blíží. HBC Hostivař, za stavu 1:2 po třetím finálovém zápase, získala šanci na rozhodující pátý zápas. Finále je plné emocí, krásných akcí, gólů a napětí. Kdo získá titul? Bude to posedmé Kert Park, nebo nový mistr?

HC Kert Park hraje velmi propracovaný hokejbal, což mu vyneslo sobotní vítězství 4:3. V neděli ale Hostivař předvedla svou sílu a odhodlání, když dala soupeři 8 branek. Kert Park musí na tento zápas zapomenout a připravit se na rozhodující pátý duel s čistou hlavou. Hostivař bude mít za zády silnou diváckou podporu, která by mohla být klíčem k zisku poháru. Kdo se stane mistrem? To můžete sledovat i mimo Prahu na ČT sport Plus. Vrchol CROSSDOCK Extraligy začíná v 11:00!


Sestřihy finálové série – 1. až 4. zápas

>>ROZHODDUJÍCÍ 5. ZÁPAS FINÁLE CROSSDOCK EXTRALIGY NA ČT SPORT PLUS<<