Ženy

Turnaj regionálních výběrů žen míří do Pardubic! Kdo sesadí výběr severní Moravy?

Turnaje regionálních výběrů žen 2019 se původně mělo zúčastnit pět celků, kvůli nízkému počtu hráček se však dva týmy odhlásily. Do společného měření sil tak vstoupí pouze tři družstva, která však čekají náročné souboje. Oproti tradičnímu 28. září se turnaj tentokrát uskuteční již v sobotu 14. září. Svoji připravenost na nový ročník Ligy žen si hráčky prověří na pardubické půdě, kde každý tým čekají čtyři utkání.

Turnaje regionálních výběrů žen 2019 se původně mělo zúčastnit pět celků, kvůli nízkému počtu hráček se však dva týmy odhlásily. Do společného měření sil tak vstoupí pouze tři družstva, která však čekají náročné souboje. Oproti tradičnímu 28. září se turnaj tentokrát uskuteční již v sobotu 14. září. Svoji připravenost na nový ročník Ligy žen si hráčky prověří na pardubické půdě, kde každý tým čekají čtyři utkání.

5. ročník regionálních výběrů žen proti sobě postaví pouze tři týmy. Jasným favoritem zůstává tým severní Moravy, jenž v loňském roce v Prachaticích zkompletoval hattrick. Během tří utkání inkasoval jedinou branku, a celým turnajem tak prošel na jedničku. Na druhém místě se v loňském roce umístily jižní Čechy, které se však kvůli nízkému počtu hráček na poslední chvíli musely odhlásit. O přerušení neporazitelnosti severní Moravy se tak pokusí loňští účastníci z východních Čech a jižní Moravy.

>>SLEDUJTE VŠECHNY ZÁPASY ŽIVĚ NA ONLAJNECH<<


V 16:45 proběhne slavnostní vyhlášení!