Reprezentace

Reprezentace dorazila do dějiště MS

Téměř devítihodinovou cestu absolvovali čeští reprezentanti do dějiště mistrovství světa, do německého Ratingenu. Výprava dorazila luxusním Neoplanem firmy Asiana (www.letuska.cz) před zimní stadion krátce po šestnácté hodině a hned zamířila na slavnostní ceremoniál.

Na slavnostním nástupu všech týmů se představily jednotlivé reprezentace, které změří síly na 7.mistrovství světa. Půlhodinový ceremoniál zakončily státní hymny všech účastníků a celé MS odstartoval předseda mezinárodní hokejbalové federace - ISBHF - Domenic DiGironimo.

Zatímco naše reprezentace dále pokračovala na hotel, aby se po náročné cestě ubytovala, skupina D měla již na programu úvodní dva duely. V tom prvním se představily Kajmanské ostrovy, které remizovaly s Řeckem 2:2 a poté domácí Německo podlehlo Rakousku 4:6.

Naplno se koloběh MS rozeběhne zítra, kdy na obou stadionech (Ratingen a Düsseldorf) začne porce osmi utkání. Českou reprezentaci čeká od 18:30 v Ratinegnu těžký vstup do turnaje.

V místě konání je také štáb České televize s redaktorem Tomášem Jílkem, který připravuje z celého MS dokument a také redaktor ČRo Radiožurnál Tomáš Lörincz, jenž bude připravovat několikrát denně živý vstup z MS.