Reprezentace

Dvacítku čeká vstup na MS v podobě Švýcarska s Německem

Aosta, Itálie - Vyčerpávající osmnáctihodinová cesta čekala na úvod náš reprezentační tým do dvaceti let při přesunu z východečeské Chrudimi do dějiště MS juniorů.

Výprava v pořádku dorazila do severoitalské Aosty, kde ve čtvrtek 22.června v 9:00 zahájí v souboji se Švýcarskem boje o titul čtvrtého mistra světa v kategorii davacetiletých.

Obhájci stříbra ze slovenského Martina si vyzkoušeli premiérově plochu zimního stadionu ve středu v podvečer. "Nálada v týmu je vynikající a plná očekávání. Tradiční bojové pokřiky - kšanda mi praskla - kdo neskáče není Čech - a podobně dokonce na čas přerušily i trénink Slováků," připomněl pro hokejbal.cz manažer hokejbalové reprezentace Vladimír Papranec. Právě tyto detaily zdobily úspěšný reprezentační celek z před dvou let a i nynější na ně hodlá navazovat.

O tom zda naši reprezentanti naváží na své předchůdce nejen v bojové náladě napoví již úvodní vystoupení našeho celku, ve kterých čeká náš tým nejprve stále se lepšící Švýcarsko a odpoledne nevyzpytatelné Německo.

O výsledcích a průběhu utkání Vás budeme informovat, vždy po skončení hracího dne.